header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Doe mee met de Grote Clubactie en win!

23-9-2023  | 

Vandaag, zaterdag 23 september 2023, gaat de Grote Clubactie van start. Ook onze club doet mee! We gaan met zijn allen loten verkopen waarvan de opbrengst gaat naar nieuw en uitdagend trainingsmateriaal. Een spaardoel dat voor iedere hockeyer leuk is! Je ontvangt een e-mail waarin de verkoop van loten helder staat uitgelegd. 

Omdat we het super vinden dat je meedoet word je inzet ook beloond. Het team dat de meeste loten verkoopt wint een JBL box! En voor andere fanatieke verkopers zijn er nog meer leuke prijsjes te verdienen. Dus… ga jij ook van start? 

En als je zelf een of meerdere lootjes koopt maak je ook nog kans op prachtig grote en kleine prijzen. Kijk op de site van de Grote Clubactie

Je hebt tot zondag 29 oktober de tijd om je boekje in te leveren in het clubhuis. Dus nog ruim om maand om aan ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes, neven en nichten, vrienden en vriendinnen, klasgenoten, juffen, meesters en docenten loten te verkopen. 

We komende periode houden we je de hoogte over het verloop van de verkoop via Instagram, Facebook (Hockeyclub Berlicum) en de website. 

Heel veel succes en plezier!