header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Club van 100, doe je mee?

20-11-2021  | 
De Club van 100 is bedoeld om zoveel mogelijk mensen die Hockeyclub Berlicum een warm hart toedragen bij elkaar te brengen. De club wil naar minimaal 100 leden groeien. Voor € 100,- per kalenderjaar ben je lid voor een persoonlijke manier van ‘geven met directe betrokkenheid’. Hiermee wordt gezamenlijk financieel bijgedragen ten goede van de vereniging.

Samen bereiken we meer

Stichting De  Club van 100 biedt financiële steun aan kansrijke projecten die niet direct binnen de normale verenigingsbegroting van onze club passen. De projecten die De Club van 100 (mede) mogelijk maakt, hebben betrekking op het algemeen belang van de club en de zichtbare kwaliteitsverbetering voor alle leeftijdsgroepen; van de jongste jeugdspelers tot de senioren en veteranen teams. 

Daarnaast kan ook gedacht worden aan investering in speeltoestellen, terrasmeubilair of evenementen. Uiteraard wordt het aandragen van suggesties voor een goede besteding op prijs gesteld.

Mosselavond

Naast het inzamelen van financiële middelen, heeft Stichting De Club van 100 ook duidelijk een sociale functie. Elk jaar ontvang je als lid een uitnodiging voor de 'Mosselavond'; een gezellige avond waar alle leden van De Club van 100 samenkomen en bourgondisch genieten. 

Tijdens deze bijeenkomst worden de resultaten van de Club van 100 gedeeld. Daarnaast wordt op deze bijeenkomst gestemd waaraan de volgende financiële besteding wordt gedaan.

Leden van de Club van 100 worden (indien gewenst) vermeld op het "Club van 100 bord’ in het Clubhuis van HC Berlicum.

Word lid!
Meld je aan op www.cv100.nl.Wil je meer informatie? Neem dan contact op met de initiatiefnemers Choly van Grinsven, Bas Engelen, Annemarie Steenbergen of Cas van der Walle.

De club van 100 is ook te bereiken via [email protected]