header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Club van 100, doe je mee?

23-9-2020  | 
Dit hockeyseizoen is de Club van 100 weer van start gegaan! De Club van 100 is bedoeld om zoveel mogelijk mensen die Hockeyclub Berlicum een warm hart toedragen bij elkaar te brengen, waarmee gezamenlijk financieel wordt bijgedragen ten goede van de vereniging.

In een jaar tijd willen we groeien naar minimaal 100 leden. Voor € 100,- per kalenderjaar ben je lid van De Club van 100. Een persoonlijke manier van ‘geven met directe betrokkenheid’.

Samen bereiken we meer
Stichting Club van 100 biedt financiële steun aan kansrijke projecten die niet direct binnen de normale verenigingsbegroting van onze club passen. De projecten die De Club van 100 (mede) mogelijk maakt, hebben betrekking op het algemeen belang van de club en de zichtbare kwaliteitsverbetering voor alle leeftijdsgroepen; van de jongste jeugdspelers tot de senioren en veteranen teams. Daarnaast kan ook gedacht worden aan investering in speeltoestellen, terrasmeubilair of evenementen. Uiteraard wordt het aandragen van suggesties voor een goede besteding op prijs gesteld.

Mosselavond
Naast het inzamelen van financiële middelen, heeft Stichting De Club van 100 ook duidelijk een sociale functie. Elk jaar ontvang je als lid een uitnodiging voor de 'Mosselavond'; een gezellige avond waar alle leden van De Club van100 samenkomen en bourgondisch genieten. Tijdens deze bijeenkomst worden de resultaten van de Club van 100 gedeeld. Daarnaast wordt op deze bijeenkomst gestemd waaraan de volgende financiële besteding wordt gedaan.
Leden van de Club van 100 worden (indien gewenst) vermeld op het "Club van 100 bord’ in het Clubhuis van HC Berlicum.

Word lid
Meld je aan via www.cv100.nl
Wil je meer informatie neem dan contact op met de initiatiefnemers Choly van Grinsven, Bas Engelen, Annemarie Steenbergen of Cas van der Walle
De club van 100 is ook te bereiken via e-mail: [email protected]Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws