header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 20 april 2024
Tijd T/U Team Tegen team
- Thuis JO10-1 MHC HOCO JO10-1
Nieuwsafbeelding

Geen cash meer, maar pin

25-3-2019  | 

Aan de bar kun je niet langer meer betalen met contant geld. Het einde van de briefjes en munten, we stappen over op het betalen met pin of contactloos. 

 

Het heeft een paar belangrijke redenen: Betalen met cash brengt risico’s met zich mee. Mensen moeten onder andere met het geld over straat. Maar er is ook een kans dat er achter de bar fouten worden gemaakt. Bewust of onbewust. Deze risico’s willen we als club niet meer dragen. Bovendien betalen we voor het storten van het contante geld ook nog eens een bedrag. Daar kunnen we ook andere dingen mee doen. 

 

Het zal best eens om een creatieve oplossing vragen. Een pasje lenen of een drankje of wat lekkers voorschieten voor een ander. Maar daar komen we vast uit met zijn allen. 

 

We hopen op jullie begrip voor de keuze om de club contant-loos te maken. Heb je hierover nog vragen? Stel ze gerust aan Joost, onze penningmeester via de mail [email protected]