header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Save the Date - Hockeykamp 2019!

4-2-2019  | 

Beste jongens en meisjes, 

Heb jij ook zo genoten van het hockeykamp van vorig jaar?! Of heb je heel veel zin om je eerste hockeykamp samen met ons te beleven? Ook dit jaar organiseren we weer een schitterend, legendarisch en gezellig hockeykamp! Het hockeykamp vindt plaats in het Pinksterweekend, op 8 en 9 juni 2019. 


Wij nodigen allejongens en meisjes van de C- en D- en E8 teams uit om samen met ons er een fantastisch weekend van te maken! Het programma houden we nog even geheim maar we kunnen al wel verklappen, dat we voor de C-teams een aparte en spannende zaterdagavond organiseren! Natuurlijk hebben we voor de kinderen van de D- en E8-teams ook iets heel leuks bedacht. 😊


Na de carnavalsvakantie ontvangen jullie meer informatie over het programma, de kosten en een link om je aan te melden voor het kamp. 

Wij hebben al super leuke ideeën bedacht voor het programma maar wij zijn ook erg nieuwsgierig naar welke activiteiten jij leuk vindt om te doen. 

Deel jouw ideeën met ons via [email protected] 


Voor nu: zet in de agenda van jouw ouders dat je 8 en 9 juni naar het hockeykamp gaat, dan zien we je dan! 

We gaan er een super leuk en sportief weekend van maken! 


Met vriendelijke groet, 


De organisatie van het hockeykamp 2019 

Martijn van Rosmalen, Eline van Boxtel, Daphne Voets en Charlotte Sleumer




Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws