header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 2 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 20 april 2024
Tijd T/U Team Tegen team
09:00 Thuis MO10-2 mixed hockeyclub HDL MO10-1
14:15 Thuis JO10-1 MHC HOCO JO10-1
Nieuwsafbeelding

Van de Bestuurstafel

1-10-2014  | 
Het seizoen 2014/2015 is alweer vol in gang. Niet alleen op de velden, maar ook achter de schermen is iedereen druk bezig om allerlei voorbereidingen en regelingen te treffen. Ook dit seizoen hebben we weer veel nieuwe leden erbij gekregen, maar we merken dat we steeds vaker niet iedereen direct kennis kunnen laten maken met het hockeyen. Vandaar dat we nog druk bezig zijn met de gemeente en omliggende verenigingen om extra veldcapaciteit te creëren. 
Naast nieuwe leden, hebben we ook veel nieuwe vrijwilligers vol enthousiasme aan de slag zien gaan. Uiteraard blijft er nog genoeg over om te doen, dus aarzel niet, neem gerust contact op met de verschillende commissies en geef aan wat jij wil en kan betekenen. 
De afgelopen jaren zijn we druk bezig geweest, en nog steeds bezig, om het imago van de club op te pimpen. Dit doen we door wijzigingen aan het terras en clubhuis aan te brengen, maar ook willen we toegankelijker zijn en met de moderne tijd mee gaan. Vandaar dat we op dit moment druk bezig zijn om te kijken hoe we een gezondere sportkantine kunnen realiseren en of we gebruik kunnen gaan maken van cashless betalen. 
Na 1 á 2 weken rust in de competitie zijn wij weer fris om er tegen aan te gaan tot de rest van de winterstop!

Namens het bestuur,
Steffie van Dijk

Bestuurslid Horecazaken