header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 20 april 2024
Tijd T/U Team Tegen team
14:15 Thuis JO10-1 MHC HOCO JO10-1
Nieuwsafbeelding

Sportieve gedrag van Berlicum Heren 1

6-4-2014  | Hallo, mijn naam is Peter Brösel en ik wil even een stukje schrijven over het sportieve gedrag van Berlicum Heren 1.

Zondag 6 april moest ik de wedstrijd van Heren 1 tegen Rapide Heren 1 fluiten, het was een heel spannende en sportieve wedstrijd, ook van Rapide. In de tweede helft nam ik een foutieve beslissing, nadat ik door de tegenstander ben gevraagd om met mijn collega scheidsrechter te overleggen, nam ik mijn beslissing terug en gaf ik een achterbal voor Berlicum. Toen kwam een speler van Berlicum Heren 1 naar mij toe en zei, dat het een vrije slag voor Rapide moest zijn en niet een uitbal voor Berlicum, hij zei….. "Peter, ik maakte een overtreding aan de rand 23 meter lijn die jij niet zag…." Berlicum Heren 1 lag toen 2-3 achter en dat vind ik een ontzettend sportief gedrag van Hans Geerlink... achter staan in de wedstrijd en toch een overtreding toegeven, dat zie je niet veel op het Hockeyveld. Er wordt heel veel geklaagd over de verbale situatie in de wedstrijd naar de scheidsrechters, maar je hoort nooit een gegeven compliment naar de spelers toe, dat wilde ik even kwijt.

Hans oer bedankt voor het sportieve gedrag.

Peter