header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg

Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

Tijd T/U Team Tegen team
- Thuis JO10-1 MHC HOCO JO10-1

Deurne dames 1 – Berlicum dames 1 (1-0)

14-9-2013  | Na een voorbereiding van ongeveer 2 maanden staan we aan de start van een nieuw seizoen. Bij deze willen wij Rob Sandifort welkom heten als trainer van Dames 1. Hij zal ons klaar stomen voor een goed seizoen.

Bij de vertrek was het nog grauw en grijs. Maar toen we het veld opstapte in Deurne kwam de zon meer tevoorschijn en leek het een mooie hockeyzondag te worden. De eerste helft speelden we goed. We konden elkaar goed vinden en kwamen er ook verschillende kansjes uit. Helaas werden deze kansen niet benut. Ook Deurne had verschillende acties maar door een goede verdediging en samenwerking met z’n allen was het bij de rust 0-0.

Helaas konden we het goede spel van de eerste helft in de tweede helft niet voorzetten. Deurne merkte dit op en kwam door goed spel in een overtal situatie in de cirkel en scoorde! Het lukte ons na dit doelpunt niet echt door te breken en eindigde deze wedstrijd in een verlies.

Toch zijn er positieve punten die we uit deze wedstrijd kunnen halen.  De samenwerking die in de eerste helft goed te zien was, geeft toch een goed gevoel voor het rest van het seizoen. Deze week gaan we hard trainen voor onze eerste thuiswedstrijd tegen Nova.  Bij deze willen wij iedereen uitnodigen om ons zondag (15-09-2013) om 12.45 aan te moedigen naar een overwinning.