header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 

Vrijwilligers

In onze vereniging is een groep vrijwilligers actief die met groot enthousiasme en plezier veel werk voor de club verzet. Dankzij hun inzet beleven onze leden veel hockeyplezier en houden we de vereniging organisatorisch en recreatief draaiend. Echter, extra mensen zijn altijd nodig.

Actief worden en zijn

Als onderdeel van het lidmaatschap is het voor minimaal één ouder per gezin verplicht actief deel te nemen als vrijwilliger van onze club.

Samenbrengen van vrijwilligers op de club

Let’s Roll, is een programma wat HC Berlicum gebruikt om vraag en aanbod van vrijwilligers binnen onze club af te stemmen. Het uitgangspunt is dat veel mensen wel willen helpen, maar niet weten wat er zoal te doen is. Door dat duidelijk te maken en de mensen op de club samen te brengen, kan een enorm potentieel vrijwilligers worden vrijgemaakt.

Om welke vrijwilligerstaken gaat het?

Met Let’s Roll werft onze club zowel mensen die zich structureel voor de vereniging inzetten als mensen die af en toe de handen uit de mouwen willen steken. Dat varieert van verschillende rollen rondom een jeugdteam, het organiseren van activiteiten, commissiewerk, het verzorgen van communicatie tot het klussen in en rond het clubhuis.

Heb je tijd en zin om ons te komen helpen en kun je niet wachten tot de Let’s Roll bijeenkomst? Meld je dan nu aan door een mail te sturen aan: [email protected].
Bekijk hier ons vacature overzicht.