header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 20 april 2024
Tijd T/U Team Tegen team
- Thuis JO10-1 MHC HOCO JO10-1
Nieuwsafbeelding

RSP Makelaars en SUNS ondersteunen jeugdleden

12-10-2016  | 
RSP Makelaars en SUNS verbinden hun naam aan Hockeyclub Berlicum. Op zaterdag 8 oktober tekenden alle betrokken partijen een sponsorcontract voor de periode van 3 jaar. 

RSP makelaars en SUNS zijn 2 nieuwe shirtsponsoren van de jeugdleden. Hun logo’s zijn zichtbaar op de mouwen en rugzijde van de shirts. RSP en SUNS dragen via deze weg bij aan de kosten voor trainingen en opleidingen van onze jeugdleden o.a. verzorgd door Hockey Werkt.  

Voorzitter Rien van Rosmalen: "We zijn blij met deze samenwerking voor de komende seizoenen. Dit stelt ons in staat om te blijven bouwen aan onze Club."

RSP makelaars (Antoon van de Water) en SUNS (Patrick van Rhienen) tekenden op feestelijke wijze het contract samen met de Sponsorcommissie en Voorzitter van onze club. 


v.l.n.r. Rolf Hoepelman (Sponsorcommissie HCB), Patrick van Rhienen (SUNS), Rien van Rosmalen (Voorzitter HCB), Antoon van de Water (RSP Makelaars) en Gaston Loomans (Sponsorcommissie HCB)